Poliţişti agresaţi în mall: agresoarea, sub control judiciar

Femeia care a agresat doi poliţişti într-un mall din Sectorul 2, sub control judiciar pe 60 de zile

Femeia care a agresat vineri seara doi poliţişti într-un mall din Sectorul 2 al Capitalei şi a refuzat să se legitimeze, după ce oamenii legii au intervenit în urma unei sesizări că aceasta şi-ar fi lovit copilul minor, a fost plasată sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

'Având în vedere situaţia înregistrată, procurori din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sectorului 2 au constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 257 Cod Penal. Faţă de femeia în cauză, Parchetul a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior măsura adoptată fiind cea a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Au fost puse la dispoziţia unităţii de Parchet imagini surprinse de camerele de supraveghere, precum şi actele procedurale întocmite de poliţişti. A fost notificată Direcţia Generală de Protecţia Copilului Sector 2 cu privire la situaţia înregistrată şi pentru a dispune măsurile din competenţă', se arată într-un comunicat transmis, duminică, de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

DGPMB a reamintit că pe 26 ianuarie, în jurul orei 20,00, prin apel 112, o persoană a sesizat că o femeie vrea să-şi lovească copilul şi că, la momentul în care a intervenit, aceasta a avut acelaşi comportament violent şi faţă de ea. 'Poliţiştii au solicitat persoanei să-i însoţească la secţia de poliţie pentru identificare, dar aceasta a refuzat, manifestând un comportament violent şi lovindu-l pe unul dintre poliţişti, timp în care îi adresa şi injurii. S-a procedat la imobilizarea persoanei, aceasta continuând comportamentul agresiv şi muşcându-l pe celălalt agent', se mai arată în comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel