Polițista violată, primul interviu. Amenințări, acuzații și dosare

melania_menghea
melania_menghea

Polițista care și-a înjunghiat superiorul, Melania Renghea, a declarat, într-un interviu, că se teme de siguranța familiei sale. Ea a fost amenințată că, dacă nu încetează să facă dezvăluiri, nu va avea de suferit doar ea, ci și cei apropiați ei. 

"Deja au început să se facă presiuni asupra familiei mele, exact asupra persoanelor care au fost lângă mine şi care m-au sprijinit în tot timpul asta. Se ajunge exact la momentul în care mi s-a spus, lucrul ăsta nu l-am spus niciodată şi vreau să îl spun acum, mi s-a spus că dacă voi îndrăzni vreodată să vorbesc sau dacă voi spune ceva din ce mi s-a întâmplat nu voi avea doar eu de suferit ci şi familia mea şi văd că deja lucrul asta se întâmplă", a declarat, pentru România TV, Melania Renghea. Ea a spus că este amenințată de "Persoanele care sunt anchetate în momentul de faţă. Da, m-a ameninţat Barbu. Inclusiv unul dintre unchii mei a fost ameninţat zilele trecute. În momentul ăsta tata, mama, soţul meu, nu că sunt speriaţi, dar se gândesc că li se poate întâmpla orice".

Melania Renghea a mai adăugat că întâlnirea cu Gheorghe Barbu a fost foarte grea: "Eu de aproape 4 zile nu mai reuşeam să mănânc nimic, mă deshidratasem şi nu mă simţeam bine deloc". În ceea ce priveşte faptul că Barbu a reuşit să treacă testul poligraf, poliţista a spus: "Nu ştiu în ce condiţii a fost făcut, nu ştiu dacă a fost făcut în primul rând. Dacă a fost făcut, credeţi-mă că nu-mi imaginez cum a putut să-l treacă. Dacă nu aş fi însărcinată, l-aş fi făcut fără niciun dubiu. Sunt lucruri care ni se întâmplă în viaţă şi din care nu putem decât să învăţăm".

Polițista a primit, vineri, o citație de la  Inspectoratul de Poliţie al judeţului Olt. Ea este chemată luni la poliţie pentru a răspunde acuzaţiilor cu privire la unele abateri disciplinare. A spus că nu știe ce acuzații i se aduc, însă se aștepta. Comisarul Gheorghe Barbu i-a spus în urmă cu mult timp că în momentul în care va începe să facă dezvăluiri cu privire la ceea ce se petrece în poliţie va avea probleme. Mai mult, Melania se așteaptă la fabricarea unor dosare pentru a încerca să o convingă să nu mai facă dezvăluiri.

Citaţia a fost trimisă în urma unui dosar deschis pe data de 12 decembrie. Atunci, la comanda Inspectoratului de Poliţie al judeţului Olt era comisarul şef Ion Voicu, cel care a fost demis de ministrul de Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel