Polițistă din Centrul Vechi îl acuză pe comisarul-șef de agresiune sexuală repetată. Plângere la Parchet

O polițistă care activa în Centrul Vechi al Capitalei, în vârstă de doar 20 și un pic de ani, acuză că a fost agresată sexual, în mod repetat de către comisarul-șef al Secției de Poliție din Centrul Vechi. 

Pe numele bărbatului, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, a fost depusă o plângere penală. Tânăra polițistă a depus plângerea penală abia în toamnă, când a avut certitudinea că i-a fost acceptată mutarea la Suceava.

Tânără absolventă, tânăra acuză că, pe parcursul verii, a fost agresată sexual de cel care-i era superior. Bărbatul ar fi făcut, în mod repetat aluzii sexuale și chiar i-a spus, în mod direct, să întrețină relații intime, potrivit acuzațiilor fetei. Comisarul-șef din Centrul Vechi i-ar fi cerut fetei să-i arate tatuajul pe care tânăra îl are într-o zonă intimă, i-a spus că e permanent pregătit cu măsurile de protecție pentru întreținerea de relații intime. 

Acest abuz sexual a continuat până când tânăra a fost mutată la Suceava și i-a făcut plângere penală. Dosarul se pare că a fost ținut ”la secret”, potrivit Antena 3, iar față de comisar-șef încă nu s-a dispus nicio măsură. 

Tânăra este și persoană publică, cântăreață. Se pare că părinții fetei nu cunosc această situație la care a fost supusă. 

Un alt polițist, tot de la Secția din Centrul Vechi, a fost reținut, în această seară, fiind acuzat de agresiune sexuală de o studentă de la Școala de Poliție din Câmpina. Polițistul este acuzat că a agresat-o sexual în mod repetat pe tânăra pe care trebuia s-o îndrume în meserie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel