Polițistă din Capitală, urmărită penal pentru ȘANTAJ

O polițistă din Capitală este urmărită penal după ce ar fi șantajat un medic estetician.

Un ofițer de poliție din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 6 este urmărită penal de DNA, transmite Agerpres. Alina Georgiana Moroianu este acuzată că ar fi constrâns un medic estetician de la o clinică privată să-i dea suma de 15.000 de euro.

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii anticorupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, în acest caz. Astfel, în cursul lunii octombrie 2019, sub ameninţarea unui presupus dosar penal pentru evaziune fiscală, polițista ar fi constrâns un medic estetician să-i dea 15.000 de euro atât pentru ea, cât şi pentru o altă persoană. Femeia i-ar fi cerut suma respectivă pentru o fostă pacientă nemulţumită de intervenţia chirurgicală efectuată de medic. Polițista l-ar fi amenințat cu depunerea unei plângeri pentru malpraxis şi cu comiterea unor acte de violenţă din partea pacientei şi a prietenului acesteia.

Ulterior, polițista ar fi primit suma cerută de la medicul estetician, din care şi-ar fi păstrat suma de 5.000 de euro. Restul, adică 10.000 de euro ea i-ar fi da pacientei nemulţumite. În acest caz, DNA a dispus faţă de ofițerul de poliție, luarea măsurii sechestrului asigurător asupra sumelor de 2.000 de euro. Totodată, 16.100 lei au fost ridicate de la aceasta cu ocazia percheziţiei domiciliare.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel