Poliţist ucis în Timiş. Moment de reculegere în toată ţara pentru agentul căzut la datorie

Politist impuscat
Politist impuscat

Toţi poliţiştii din România vor ţine un moment de reculegere la ora 12:00 pentru Cristian Amariei, colegul lor ucis de un interlop, la Recea. Sindicate poliţiştilor au organizat această acţiune, conform observator.tv

"Biroul Executiv Central al SNPPC și toți membrii noștri de sindicat suntem profund revoltați și îndurerați de tragicul eveniment petrecut în zona Recaș, județul Timiș, acolo unde, în cursul zilei de ieri, 2 iunie, Cristian Amariei, unul dintre colegii noștri, aflat la datorie, și-a pierdut viața, fiind împușcat cu sânge rece de un individ periculos, urmărit internațional. Astăzi, luni, 3 iunie, la ora 12.00, polițiștii din întreaga țară vor ține un moment de reculegere, pentru colegul nostru căzut la datorie. În acest context, toate autospecialele (disponibile) vor staționa și vor avea pornite semnalele acustice și luminoase (politiștii vor prezenta omagiul în afara acestora), iar restul personalului, în măsura posibilității, va întrerupe activitatea și va păstra un moment de reculegere; la sediile unităților se pot organiza momente comemorative corespunzătoare", se anunţă în comunicat. 

Agentul Cristian Amariei a fost împuşcat mortal duminică, 2 iunie, de un interlop dat în urmărire internaţională. Poliţistul participa la un filtru rutier când a fost împuşcat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel