Poliţist român, misiune în Republica Centrafricană. Cum l-au primit copiii pe "Miai"

MAI povesteşte cum a fost primit în în Republica Centrafricană, de către copiii de acolo, un poliţist român aflat într-o misiune internaţională. 

"Au ales un loc a lor, la marginea satului unde locuiesc.Acolo, îl așteaptă în fiecare zi pe noul lor prieten, un polițist din România.

Prima dată, l-au privit reticent. În ochii copiilor se putea vedea un amestec de teamă și curiozitate.Apoi, ușor, ușor, între cei mici și Mihai s-a legat o prietenie frumoasă. Lucrul acesta se petrece de la începutul misiunii pe care polițistul român o execută în Republica Centrafricană, un stat divizat de facțiuni rebele și în care forțele de ordine primesc sprijin internațional pentru a menține controlul asupra situației.

Chiar dacă misiunea este una dificilă, pericolul fiind prezent în fiecare zi, Mihai își găsește mereu timp pentru a fi alături de noii lui prieteni. Desigur, de fiecare dată când se întâlnesc, nu uită să le aducă ciocolată sau gumă de mestecat. Iar copiii îl primesc cu bucurie, pentru că știu că 'Miai' le va povesti ceva nou. Polițist de 20 de ani, Mihai este la a doua misiune internațională pe care o îndeplinește cu implicare, profesionalism și devotament. Felicitări!", transmite Ministerul Afacerilor Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel