Polițist, martor la aterizarea forțată a elicopterului militar. Declarațiile momentului

Foto Crișan Andreescu
Foto Crișan Andreescu

Polițiștii de la Brigada Rutieră care se aflau, joi, în intersecția Charles de Gaulle pentru fluidizarea traficului au auzit suflul puternic și au intervenit imediat pentru a bloca traficul astfel încât să faciliteze aterizarea.  

Polițiștii Brigăzii Rutiere se aflau în intersecția Charles de Gaulle la fluidizarea traficului, când le-a a fost atrasă atenția de un suflu foarte puternic.

„Au intervenit foarte prompt la fața locului blocând traficul rutier, astfel încât să faciliteze elicopterului aterizarea. Dacă nu ar fi făcut acest lucru puteam să asistăm la o tragedia. Intervenția a fost destul de promptă, ulterior colegii au solicitat sprijin prin dispecerat și s-au prezentat repede peste zece echipaje ale Poliției Rutiere care au dispus măsuri de restricționare a traficului și aici vorbim despre ambele sensuri ale bulevardului Constantin Prezan, despre Aviatorilor, practic rutele către această zona unde a avut loc incidentul. Vorbim despre ceva neobișnuit. Colegii au fost foarte prompți și bineînțeles că intervenția lor merită apreciată”, anunță un polițist al Brigăzii Rutiere.

Un elicopter care participa la un exercițiu militar a aterizat de urgență joi în Piața Charles de Gaulle din Capitală. Mai mulți stâlpi din zonă au fost afectați.

Elicopterul care aparținea armatei americane zbura la circa 300 de metri altitudine, era un zbor de antrenament într-un grup de șase elicoptere, care se antrenau pentru ceremonia din 21 iulie, în Piața Arcului de Triumf. Au fost anulate, însă, zborurile de Ziua Aviației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel