Poliţist local din Brăila, luat la bătaie în autobuz. Agresorul era drogat

Poliţist din Brăila, bătut în autobuz. Sursa: Pixabay
Poliţist din Brăila, bătut în autobuz. Sursa: Pixabay

Un poliţist local din Brăila a fost luat la bătaie într-un autobuz din oraş, de un bărbat aflat sub influenţa drogurilor. 

"Ieri, 28.02.2021, în timp ce se afla în timpul serviciului, mai precis în cadrul unei acțiuni derulate împreună cu reprezentanții societății de transport public în comun S.C. Braicar S.A., (în vederea depistării și sancționării persoanelor care călătoresc cu mijloace de transport în comun fără a deține bilet, abonament sau legitimație de călătorie), un polițist local din cadrul Serviciului Ordine Publică al Poliției Locale Brăila a fost agresat de un cetățean care călătorea fără bilet.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18.30, pe B-dul Al.I. Cuza, în zona Băii Moderne. Un autobuz al Braicar a fost oprit în zonă, de către controlorii societății, conform procedurii, pentru verificarea biletelor și abonamentelor călătorilor, când unul dintre aceștia, prins fără bilet, la solicitarea îndreptățită a polițistului local de a furniza date privind identitatea, a refuzat să facă acest lucru, devenind violent.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, l-a îmbrâncit de mai multe ori pe polițistul local, lovindu-l și cu pumnul, cel din urmă reușind să îl pună la pământ pentru a-l încătușa pe bărbatul agresiv însă suferind o fractură de gleznă, în timpul altercației. În ajutorul polițistului local au sărit, în acel moment, unul dintre controlorii Braicar dar și un brăilean, martor la incident.

La fața locului a sosit un echipaj de intervenție din cadrul Poliției Locale Brăila, care l-a încătușat pe individul violent. De asemenea, la fața locului au mai sosit două Ambulanțe, dar și un echipaj din cadrul IPJ Brăila.", transmite Poliţia Locală Brăila, conform Jurnalbr.ro

În ceea ce îl privește pe tânărul agresiv, acesta a declarat că ar fi consumat substanțe etnobotanice, care i-ar fi influențat acțiunile. Acesta a fost predat echipajului IPJ Brăila, fiind condus, de asemenea, la spital, în cauză fiind continuate cercetările.    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel