Polițist în misiune, rănit cu focuri de armă în zona Apărătorii Patriei

Un polițist de la Secția 11 a fost rănit, miercuri după-amiază, în zona Apărătorii Patriei din București, după ce Bebe Carabină, unul dintre cei mai temuți interlopi din Capitală,  a tras cu un pistol cu bile. Polițistul rănit a fost transportat la spital,  viața sa fiind în afara oricărui pericol.

O misiune de urmărire  a unuia dintre cei mai temuți interlopi din Capitală, Bebe Carabină, s-a lăsat de focuri în urma căruia unul dintre polițiști a fost rănit.Incidentul a avut loc în zona stației de metro de la Apărătorii Patriei.

Carabină era urmărit de mai multă vreme în urma unei plângeri pentru viol și agresiune cu violență petrecute în luna august 2011.

Polițistul rănit a fost transportat la spital pentru a i se asigura primele îngrijiri, viața sa fiind în afara oricărui pericol.

Bebe Carabină a fost imobilizat de către ceilalți polițiști aflați în urmărirea sa și a fost dus la Secția 11, unde este supus audierilor.

Cine este Bebe Carabină, interlopul care a împuşcat un poliţist

Interlopul care l-a împuşcat pe poliţist este recidivist. El a mai tras cu arma asupra oamenilor legii, acum 13 ani, în timpul unei percheziţii. Alexandru Grigore, zis Bebe Carabină, a stat şi după gratii, după ce a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

Alexandru Grigore, zis Bebe Carabină, a fost condamnat în 2001 la zece ani de închisoare cu executare. Decizia a fost luată de Tribunalul Bucureşti. Prin aceeaşi sentinţă, lui Bebe Carabină i s-a interzis să intre în Bucureşti timp de doi ani după executarea pedepsei.

Carabină a fost acuzat că a deschis focul asupra politiştilor, care au intrat în locuinţa lui, unde ţinea sechestrată o tânără din Republica Moldova.

Interlopul nu a fost prins atunci, ci un an mai târziu. Bebe Carabină a fost capturat la Ghimpaţi, iar asupra lui au fost găsite o puşcă tip Geco, un pistol Waldorf de 9 mm, un pistol cu gaze lacrimogene, un cuţit de vînătoare, 22 de cartuşe de calibrul 9 mm şi două cartuşe cu glonţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel