Polițist, găsit împușcat în cap în Iași, lângă teiul lui Eminescu - VIDEO

Polițist, găsit împușcat în cap în Iași, lângă teiul lui Eminescu / Foto: Ziarul de Iași
Polițist, găsit împușcat în cap în Iași, lângă teiul lui Eminescu / Foto: Ziarul de Iași

Un polițist a fost găsit împușcat în cap în Iași, lângă teiul lui Eminescu.

Un polițist a fost găsit împușcat în cap în Iași. Se pare că în această dimineaţă, în jurul orei 6, poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi au fost sesizaţi de către o persoană, cu privire la faptul că, în parcul Copou din municipiu Iaşi, ăn apropiere de teiul lui Eminescu, a observat un tânăr decedat, lângă acesta fiind o armă. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, iar criminaliștii au făcut cercetări la fața locului.

În urma cercetărilor, s-a aflat că bărbatul decedat se numește Andrei Axinte, un polițist în vârstă de 25 de ani. Bărbatul ar fi fost încadrat în sistem, la Poliția din Dorohoi (postul din localitatea Leorda), la începutului acestui an. Acesta s-ar fi împușcat în cap cu pistolul șefului său, care este cercetat și el în acest sens. Dintre polițiștii încadrați la acel post de Poliției, doar șeful ar fi avut în dotare un pistol. Nu se știe deocamdată cum a ajuns arma în posesia tânărului. 

Ziarul de Iași scrie că bărbatul a venit la Iaşi la volanul mașinii de Poliție pe care o avea în dotare. Autoturismul a fost identificat de poliţişti pe o stradă din apropierea parcului. Corpul a fost luat de la fața locului și transportat de la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie. Polițiștii caută cu ajutorul unui detector de metale tubul cartușului, iar cercetările la fața locului continuă.

Soțul Adelei, devastat de durere, după ce polițista a fost înmormântată: Îngerul meu m-a părăsit

Sorin, soțul polițistei care s-a împușcat cu arma din dotare în baia gării din Strehaia a transmis un mesaj de adio după înmormântarea tinerei. 

„În cea mai tristă zi din viața mea, îngerul meu m-a părăsit. Te voi iubi mereu!”, a scris acesta pe contul său de Facebook.

Adela era șef de post la Poliția Transporturi din Strehaia. Ea fost găsită inconștientă de către un coleg, iar lângă ea era pistolul ei Beretta, scos din toc. Medicii au intervenit de urgență pentru a o salva, dar polițista a murit în drum spre spital. Adela se căsătorise anul trecut. Soțul ei este și el polițist, în Dolj. Au trecut doar câteva luni de la fericitul eveniment. Înainte de a se împușca, ea i-ar fi trimis un mesaj de adio soțului său.

"La data de 19 ianuarie a.c., ora 09.42, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat, prin apel 112, de un polițist din cadrul Poliției Transporturi Strehaia, cu privire la faptul că un agent de poliție, de 25 de ani, ajutor șef de post la Poliția Transporturi Strehaia, s-a împușcat în cap, cu arma din dotare, în baia gării Strehaia.

Sfârșitul tragic al Adelei este similar cu cel al Sabinei, ofițer de poliție în Brașov, găsită moartă în casă, de ziua ei, pe 31 decembrie, cu răni la cap provocate de un glonț. Sabina era și ea foarte tânără. Avea 29 de ani și un soț, de asemenea, polițist. Și ea trecuse cu bine ultima testare psihologică și se căsătorise cu doar câteva luni înainte de a fi găsită împușcată.  Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel