Polițist FILMAT plângând. Lovitură media - Poliția filmează cam mult și face cam puțin / VIDEO

polițist
polițist

George Tabuia, până de curând ofiţer DGA, a fost filmat, joi dimineaţa, plângând în curtea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad. Imaginile au fost surprinse de niște polițiști care le-au dat în presă, scrie presa locală.

Din înregistrare pare că a fi vorba de o hârtie, dar într-o declaraţie pentru criticarad.ro, fostul ofiţer DGA, transferat la IPJ Arad după ce a fost deschis pe numele său un dosar penal pentru şantaj, susţine că este vorba despre "o înregistrare în care apar numele cele mai grele din mafia transportatorilor din Arad şi care, dacă ar fi dată cuiva, ar însemna că eu mai am foarte puţine ore de viaţă".

Referitor la imaginile apărute în presă, Biroul Informare și Relații Publice al Direcției Generale Anticorupție este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În imagini apare un agent de poliție, fost angajat al Serviciului Județean Anticorupție Arad, cercetat în prezent într-un dosar al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara pentru o faptă care nu are legătură cu atribuțiile de serviciu. De altfel, la scurt timp după dobândirea calității de suspect în cauză, agentul a solicitat, prin raport, încetarea raporturilor de serviciu cu unitatea noastră.

Precizăm faptul că, în conformitate cu prevederile legale, dosarul este în competența exclusivă a procurorului, sens în care nu suntem în măsură să vă oferim alte date.

Totodată, cu acest prilej, precizăm că instituția noastră se delimitează total de comportamente ilegale sau în dezacord cu normele morale, fiind o unitate bazată pe valori profunde, în deplin respect față de competențele profesionale ale personalului propriu.

Poliția filmează cam mult și face cam puțin

Tot apar în spațiul public filmări cu polițiști făcute de polițiști. Dacă sunt în timpul serviciului, nu este în regulă să stea să filmeze. Parcă sunt Youtube-ri, nu oameni ai legii. Este ca un divorț unde soții se filmează unii pe alții și ajung în presa mondenă, la 00.00, în studiourile de televiziune. Sunt toate ingredientele unei lovituri media. Polițiștii au devenit experți în regii de succes. În orice caz, pare a fi un șantaj emoțional.

Ministrul de Interne Marcel Vela a fost astăzi la Arad. Ar fi putut să se intereseze despre acest subiect. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. Este necesară o reacție de la vârful Poliției.

Iată imaginile:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel