Polițist fără mască - cetățean simplu, SCANDAL MONSTRU. Vâlcu: Sunt dispus să plătesc amenda!

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un polițist a intrat într-un magazin din Craiova fără a purta mască de protecţie. Cazul a fost comentat și de jurnalistul Val Vâlcu.

Vineri, 17 iulie, într-o intervenție la România TV, Val Vâlcu a comentat cazul polițistului care a creat vâlvă în mediul online și nu numai, după ce a intrat într-un magazin din Craiova fără a purta mască de protecţie. Într-o filmare se observă că poliţistul local este luat la întrebări de persoana care a înregistrat momentul.

„Intervenția cetățeanului este în ajutorul polițistului”, a spus Val Vâlcu, adăugând ulterior: „Persoana respectivă avea comorbidități. L-ați văzut, era supraponderal. Deci, ar fi trebuit să poarte el mască pentru a se proteja de COVID-19, nu mai vorbim să protejeze societatea.”

„În altă ordine de idei, dacă i se va da o amendă cetățeanului, eu sunt dispus să o plătesc. Și cred că și domnul Laufer (n.r. Ilan Laufer, care avea, de asemenea, o intervenție la România TV). Acela nu este organ de ordine, este organ de… dezordine”, a spus jurnalistul.

„Și aș vrea să văd ce s-ar întâmpla în Statele Unite cu polițistul care încalcă legea”, a adăugat Val Vâlcu.

Amintim că, potrivit primelor informații oferite de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj, în urma imaginilor apărute în spaţiul public, referitoare la un poliţist local care a intrat într-un magazin din Craiova fără a purta masca de protecţie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu, cel în cauză fiind sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 500 lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea pandemiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel