Polițist din Vaslui, acuzat că a pus doi minori să care un mort cu pătura de la locul crimei. Mama unui copil: A fost atât de speriat, avea coșmaruri

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Caz șocant în Vaslui. Un polițist ar fi pus doi minori să care un mort cu pătura de la locul crimei.

Un polițist din localitatea vasluiană Zorleni este anchetat penal după ce a pus doi minori să care cu o pătură cadavrul unui bărbat de la locul crimei până la domiciliul acestuia, scrie Vremea Nouă. El a fost chemat pe 3 mai 2020 să constate o crimă, iar la fața locului a cerut copiilor adunați să vadă despre ce este vorba, dar și să care cadavrul victimei cu o pătură până la domiciliul acesteia.

Unul dintre minori, traumatizat până în prezent

Motivul este unul halucinant. Omul legii ar fi spus că îl doare spatele și nu se poate ocupa de acest lucru. Așa că doi minori au luat mortul și l-au cărat cu greu, pe o ploaie torențială, până pe prispa casei defunctului. Acolo, cadavrul a deschis ochii, iar unul dintre copii, un băiat în vârstă de 17 ani, a suferit un șoc psihic, el fiind traumatizat până în prezent. Se pare că minorul a fost atât de îngrozit de această experiență, încât nici ședințele la psiholog nu l-au ajutat să uite acel moment. A fost diagnosticat cu sindrom de anxietate post traumatică.

Mărturia mamei minorului

„Am făcut plângere la Parchetul Bârlad, pentru că am tras multe după ce copilul a fost atât de speriat. Era foarte trist, tresărea, nu dormea, avea coșmaruri, trebuia să stăm lângă el, se speria, deschidea ușa să iasă afară. L-am dus și la preot, s-a dezbrăcat pe el, a slujit părintele, l-am dus și la psihiatru, a luat tratament. L-am acuzat pe polițist că l-a pus să care mortul de pe deal, pe ploaie. Când l-a pus pe prispă pe mort, acesta a deschis ochii și băiatul s-a speriat și au intrat lichiturile în el. Era minor, pe timp de ploaie, s-a speriat de tot!”, a spus mama băiatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel