Polițist din Timiș, prins băut la volan. A provocat un accident și a fugit de sub nasul colegilor săi

Polițist din Timiș, prins băut la volan. A provocat un accident și a fugit de sub nasul colegilor săi / Foto: Pixabay
Polițist din Timiș, prins băut la volan. A provocat un accident și a fugit de sub nasul colegilor săi / Foto: Pixabay

Un poliţist din Timiş, implicat într-un accident, a urcat băut la volan.

Un polițist din Timiș a urcat băut la volan, a provocat un accident rutier, iar apoi a fugit de sub nasul colegilor săi, transmite PRO TV.

Poliţistul era în timpul liber şi era îmbrăcat în civil. Accidentul s-a petrecut în Lugoj, când maşina poliţistului a fost acroşată în trafic de un alt autoturism. Aşa a ieşit la iveală că omul legii era băut, el fiind supus unui test. Rând pe rând, colegii lui au ajuns la faţa locului. Aceștia i-au adresat mai multe întrebări, dar până la urma agentul a ieșit din maşină, nu a suflat în etilotest, ci a plecat acasă.

Ce spune fratele polițistului

„Toţi au venit, au început să îl tragă de-o parte, colegii lui judiciariştii, unul i-a adus apa desfăcută înainte. Pe el l-au făcut scăpat cum se vede pe filmare. Nu l-au prins, l-au lăsat să fugă. Ulterior, după câteva ore, am înţeles că s-au dus după el şi l-au dus să sufle şi apoi l-au dus la probe de sânge”, a declarat fratele polițistului.

În cele din urmă, agentul de la Poliţia Judiciară a fost testat, iar rezultatul a fost 0,19. El a rămas fără permis pentru trei luni.

„Precizăm că la nivelul I.P.J Timiș, prin intermediul Biroului Control Intern, se efectuează verificări pe linie disciplinară cu privire la comportamentul ofițerului, cât și cu privire la modul de acțiune al polițiștilor care au intervenit la eveniment”, a precizat Andreia Jerdea, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Tânăr aflat pe trotuar, UCIS de un șofer BEAT

Un șofer beat din județul Brăila a pierdut controlul volanului și a lovit cu mașina un tânăr aflat pe trotuar, transmite Mediafax. Victima a murit la spital.

Potrivit IPJ Brăila, accidentul a avut loc luni, în localitatea Batogu. Polițiștii au stabilit că, un tânăr în vârstă de 19 de ani, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, a părăsit șoseaua și a lovit un o persoană, în vârstă de 27 de ani. Pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde a decedat. Polițiștii au aflat că șoferul era beat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel