Polițist din Ialomița, de doar 26 de ani, găsit spânzurat în curtea unui liceu. Ultimul mesaj de pe Facebook, cutremurător

 Polițist din Ialomița, de doar 26 de ani, găsit spânzurat în curtea unui liceu. Ultimul mesaj de pe Facebook, cutremurător / Foto: Pixabay
Polițist din Ialomița, de doar 26 de ani, găsit spânzurat în curtea unui liceu. Ultimul mesaj de pe Facebook, cutremurător / Foto: Pixabay

Un polițist din Ialomița, de doar 26 de ani, găsit spânzurat în curtea unui liceu.  

Un polițist în vârstă de 26 de ani a fost găsit spânzurat în curtea unui liceu din județul Ialomița, scrie Realitatea.net. Persoana care a găsit trupul bărbatului a sunat la 112, însă medicii care au ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

"Corpul acestuia a fost preluat de către Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei. Se efectuează cercetări pentru moarte suspecta pentru stabilirea întregii situații", a afirmat  Ludmila Dascălu, purtător de cuvânt IPJ Ialomiţa.

Ultimul mesaje pe care l-a postat pe Facebook

Potrivit presei locale, tânărul ar fi avut probleme cu iubita sa și, probabil, asta l-ar fi determinat să recurgă la acest gest. În ultima postare de pe Facebook polițistul a lăsat un mesaj în care face referire la trădare.

„Ai grijă în cine ai încredere… Câteodată și dinții tăi îți mușcă limba", a scris polițistul pe rețelele sociale.

Bărbatul era angajat în cadrul IPJ Ialomiţa ca ajutor de şef de post, iar de un an era detașat la Postul de Poliție din Maia. Un dosar penal pentru ucidere din culpă și moarte suspectă a fost deschis de către oamenii legii. 

Lucian Bode, după gluma cu porcul de Crăciun de la IPJ Giurgiu: Până o zbura porcul, am decis să îi zbor eu pe câţiva din funcţie

Conducerea Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Giurgiu a primit, împreună cu mapa zilnică, și un document care a creat agitație. Un agent de poliție a cerut șefilor, pentru Crăciun, un porc a cărui greutate este calculată proporțional cu vechimea sa. Pentru că el lucrează de patru ani la Serviciul Rutier Giurgiu, a solicitat un porc de 160 de kilograme. 

Surse citate de Giurgiu News spun că documentul s-a dovedit a fi urmarea unei glume făcute între colegi.  Încă nu este clar cum a ajuns respectivul document în mapa cu cele pe care șefii din IPJ ar trebui să le semneze zilnic. Gluma nu a fost gustată de ministrul de Interne, care a anunţat demiteri, dar şi anchete la IPJ Giurgiu.  Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel