Polițist din Caraș-Severin, eroul zilei. A imobilizat imediat un hoț

FOTO: IPJ Caraș-Severin
FOTO: IPJ Caraș-Severin

Un polițist din județul Caraș-Severin, aflat în timpul liber, a sărit imediat să prindă un bărbat suspect că ar fi furat ceva. 

Un polițist aflat în timpul liber a prins un bărbat suspect că ar fi furat ceva. În scurt timp s-a dovedit că așa a fost. 

”Astăzi, în jurul orei 16.45, colegul nostru, inspector principal Mădălin Cojocărete, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, în timp ce se afla în timpul liber, cu autoturismul personal, împreună cu prietena lui, în centrul municipiului Reșița, a observat un bărbat alergând, iar în urma bărbatului o doamnă urmărindu-l și gesticulând agitată”, au precizat reprezentanții IPJ Caraș-Severin. 

Polițistul a pornit în urmărirea bărbatului și l-a imobilizat imediat.

”Flerul de polițist de investigații criminale nu l-a înșelat nici de această dată pe Mădălin, astfel că asupra bărbatului a fost găsit un telefon mobil pe care a recunoscut că tocmai îl smulsese din mâna unei doamne care se afla în stația de autobuz. Cu ajutorul prietenei lui, colegul nostru a chemat în sprijin, un echipaj de poliție de la Poliția municipiului Reșița, care l-a încătușat și condus la sediu, pe bărbatul surprins in fragrant delict, în vederea luării măsurilor legale”, au mai anunțat polițiștii de la IPJ Caraș-Severin. 

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel