Polițist din Baia Mare, acuzat că și-a bătut sora. "Mi-a promis de data asta că mă bagă în scaun cu rotile, că moartea e frumoasă". VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ Pexels
Foto cu caracter ilustrativ Pexels

O femeie din Baia Mare susține că a fost bătută crunt de către fratele său care este polițist.

O femeie din Baia Mare susține că a fost bătută crunt de către fratele său care este polițist în cadrul Serviciului Poliției Rutiere Maramureș, scrie BaiaMare.net.

"Stau prin vecini în frig. Am fost bătută de fratele meu în data de 13 ianuarie 2021. Acum m-am întors de la medicul legist din Baia Mare. El a aflat că am depus la IPJ Maramureș o plângere. Mă așteaptă acasă, la domiciliu. Am sunat la 112 de vreo trei ori. A fost poliția la fața locului și le-am spus să îmi spună când sunt acolo ca să pot intra în curte. Am sunat-o pe mama și plângea în hohote și îmi spunea că e Emilian fratele și că își caută o cheie și că iar mă omoară în bătaie. Ce să zic. Stau afară în frig și tremur. Sunt agresată pe tot corpul de la bătaia lui. Asta-i viața: cu polițist în casa mea, domnul mă rupe în bătaie și mi-a promis că de data asta mă bagă în scaun cu rotile că moartea e frumoasă" povestește sora polițistului într-un mesaj video.

IPJ Mureș, intervenție

"În legătură cu articolul apărut în mediul online IPJ Maramureș, precizează că în dată de 13.01.2021 polițiștii din cadrul PPC Moisei au fost sesizați de către o femeie din localitate despre faptul că fratele acesteia a intrat în locuința femeii și i-a aplicat mai multe lovituri. Plângerea a fost înregistrată la Postul de Poliție Moisei și dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie. La momentul depunerii sesizării polițiștii au completat și formularul de evaluare a riscului, constatând că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.", a precizat IPJ Mureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel