Polițist de la Rutieră, condamnat pentru că a luat mită 50 de euro

Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay

Un polițist de la Rutieră a fost condamnat de magistrații de la Curtea de Apel Suceava pentru că a luat mită 50 de euro. 

Un polițist de la Rutieră a fost condamnat în cursul zilei de vineri de magistrații de la Curtea de Apel Suceava după ce l-au găsit vinovat pentru infracțiunea de luare de mită, scrie Monitorul de Suceava.

George Alexandru T. a primit 2 ani și 8 luni cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de supraveghere de 4 ani. De asemenea, instanța l-a mai obligat să presteze timp de 100 de ore muncă neremunerată în folosul comunităţii la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava – Complexul de recuperare neuro-psihomotorie „O nouă viaţă” Suceava sau la Primăria municipiului Suceava.

Lui George Alexandru T. i s-a mai interzis dreptul de a ocupa funcţia, de a exercita profesia ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii pe o durată de 2 ani.

Și cel care a oferit mita a fost condamnat

În același dosar a mai fost condamnat și cel care a oferit mita. Dorel A. a primit o pedeapsă de 2 ani cu suspendare sub supraveghere pentru dare de mită. La rândul său, acesta a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Suceava – Complexul de recuperare neuro-psihomotorie „O nouă viaţă” Suceava sau la Primăria comunei Bosanci, pe o perioadă de 80 de zile.

Pedepsele pronunțate de Tribunalul Suceava nu sunt definitive și pot fi contestate la Curtea de Apel Suceava.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel