Poliţist de frontieră, împuşcat în cap. ”A lăsat un bilet către soție”

Pistol
Pistol

Un poliţist de frontieră de la Garda de Coastă a fost găsit mort, în noaptea de joi spre vineri, în timpul serviciului, împuşcat în cap, o primă ipoteză a anchetatorilor fiind sinuciderea.

Poliţistul, în vârstă de 44 de ani, a coborât în timpul serviciului de la bordul unei ambarcaţiuni a instituţiei, s-a îndepărtat de colegi, mergând spre localitatea Rachelu, şi apoi nu a mai putut fi contactat, se arată într-un comunicat de presă remis de Garda de Coastă.

"La nivelul sectorului a fost declanşată o acţiune de căutare a acestuia, poliţistul de frontieră fiind găsit pe dig fără semne vitale, prezentând o plagă împuşcată în zona capului. (...) Din primele verificări, în buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soţie prin care îşi justifica gestul", a precizat sursa citată.

O echipă de criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea, coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, a început o anchetă pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.

"Agentul şef adjunct de poliţie, în vârstă de 44 ani, a fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne în anul 1996, nefiind înregistrat în evidenţele P.F.R. cu un comportament dezadaptativ sau cu vreo restricţie privind executarea serviciului sau portul armamentului din dotare", mai precizează Garda de Coastă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel