Urmărește emisiunea live


Poliţist bătut în timpul unei intervenţii, ajuns pe masa de operaţii

Un agent de poliţie care a intervenit în cazul unui scandalagiu din faţa Primăriei Zetea a ajuns pe masa de operaţie după ce a fost lovit. 

Biroul de presă al IPJ Harghita a informat, vineri seara, că în urma unui apel de urgenţă care sesiza comportamentul deosebit de agresiv al unui localnic de 47 de ani, care se manifesta la sediul Primăriei Zetea, un echipaj, format din trei poliţişti, s-a deplasat la faţa locului, pentru aplanarea conflictului şi lămurirea stării de fapt. La vederea poliţiştilor, bărbatul respectiv a devenit şi mai agresiv şi l-a lovit cu genunchiul pe unul dintre agenţi, apoi a scos un cuţit, cu care îi ameninţa pe cei prezenţi.

Scandalagiul nu a răspuns somaţiilor

Întrucât agresorul nu s-a supus somaţiei de a renunţa la intenţiile sale şi pentru că riscul pe care îl reprezenta acesta era ridicat, poliţiştii l-au imobilizat şi l-au încătuşat. Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a precizat pentru Agerpres că agentul lovit de agresor a ajuns la Spitalul municipal din Odorheiu Secuiesc şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale, viaţa nefiindu-i pusă în pericol.

Bărbatul care a provocat scandalul a fost internat la o unitate spitalicească, în vederea stabilirii discernământului, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel