Polițist atacat cu o macetă, în Londra. Are doar 28 de ani

Un poliţist londonez a ajuns la spital, grav rănit, după ce a fost atacat cu o macetă.

Un poliţist din Londra a fost atacat cu o macetă joi seară de un bărbat de 56 de ani şi se află într-o 'stare gravă, dar stabilă', a anunţat poliţia, potrivit dpa. Poliţistul în vârstă de 28 de ani, care a fost rănit la mână şi la cap, este internat în spital 'într-o stare gravă, dar stabilă', a precizat poliţia metropolitană într-un comunicat.

'Se estimează că rănile suferite nu îi pun viaţa în pericol', se mai menţionează în textul citat. Un bărbat de 56 de ani a fost acuzat de tentativă de crimă şi posesie a unei arme de atac şi urmează să compară în faţa unei instanţe din Londra luni dimineaţă. Incidentul s-a produs în jurul miezului nopţii (23:00 GMT), când doi poliţişti într-o maşină de serviciu i-au semnalizat unei camionete să oprească în Leyton, în estul Londrei. Poliţiştii au urmărit autoturismul atunci când acesta nu a oprit. Când în cele din urmă camioneta a staţionat, poliţiştii au coborât să vorbească cu şoferul, dar acesta l-a atacat pe unul dintre ei, se menţionează într-un comunicat al poliţiei.

Şoferul înarmat cu o macetă a fost arestat, după ce celălalt poliţist din patrulă a folosit un pistol cu şocuri pentru a-l imobiliza. 'Ceea ce a început ca o oprire de rutină a unui autovehicul s-a transformat repede într-un atac neprovocat cu o armă', a declarat inspectorul Julia James. Nu se crede că incidentul are legătură cu terorismul. Numărul înjunghierilor a crescut în ultima vreme în Marea Britanie, notează dpa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel