Politicienii din Rusia cer arestarea lui Arnold Schwarzenegger

Florin Răvdan / 07 oct 2019 / 18:14 Salveaza PDF Comentarii

Membrii Partidului Comunist din Rusia i-au solicitat oficial preşedintelui Vladimir Putin arestarea lui Arnold Schwarzenegger, care a ajuns la St. Petersburg pentru a participa la Synergy Global Forum.

Membrii Partidului Comunist vor arestarea actorului şi fostului guvernator de California ca răspuns la arestarea de către partea americană a avocatei ruse Inga Yumaşeva.

Conform Daily Star, autorităţile americane au interzis intrarea în SUA a 10 membri din delegaţia rusă pregătită pentru o vizită la sediul Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Totuşi, Yumaşeva a aterizat pe aeroportul din New York şi a fost luată rapid în primire de agenţi FBI care au decis arestarea ei.

Notă de protest emisă de Ambasada Rusiei în SUA

 

Ambasada Rusiei în Statele Unite a emis o notă de protest, însă membrii Partidului Comunist vor măsuri şi mai dure, inclusiv arestarea, ca răspuns, a lui Schwarzenegger.

Culmea, membrii Partidului Comunist oferă şi un motiv pentru arestarea actorului, respectiv declaraţia acestuia prin care militează pentru legalizarea drogurilor.

Autorităţile de la Moscova sunt de părere că arestarea Ingăi este o provocare şi că măsura aminteşte de cele utilizate în perioada Războiului Rece.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23