Politicienii din Rusia cer arestarea lui Arnold Schwarzenegger

Membrii Partidului Comunist din Rusia i-au solicitat oficial preşedintelui Vladimir Putin arestarea lui Arnold Schwarzenegger, care a ajuns la St. Petersburg pentru a participa la Synergy Global Forum.

Membrii Partidului Comunist vor arestarea actorului şi fostului guvernator de California ca răspuns la arestarea de către partea americană a avocatei ruse Inga Yumaşeva.

Conform Daily Star, autorităţile americane au interzis intrarea în SUA a 10 membri din delegaţia rusă pregătită pentru o vizită la sediul Organizaţiei Naţiunilor Unite.

Totuşi, Yumaşeva a aterizat pe aeroportul din New York şi a fost luată rapid în primire de agenţi FBI care au decis arestarea ei.

Notă de protest emisă de Ambasada Rusiei în SUA

Ambasada Rusiei în Statele Unite a emis o notă de protest, însă membrii Partidului Comunist vor măsuri şi mai dure, inclusiv arestarea, ca răspuns, a lui Schwarzenegger.

Culmea, membrii Partidului Comunist oferă şi un motiv pentru arestarea actorului, respectiv declaraţia acestuia prin care militează pentru legalizarea drogurilor.

Autorităţile de la Moscova sunt de părere că arestarea Ingăi este o provocare şi că măsura aminteşte de cele utilizate în perioada Războiului Rece.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel