Politician ucis pe câmp. Cercul de suspecți, unul extins

Cercul de suspecţi în cazul celor doi bărbaţi găsiţi, joi seara, împuşcaţi, pe un câmp din apropierea Târgoviştei, este foarte mare, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Camelia Matei. 

La momentul acesta este un caz cu autori necunoscuţi, nu vă putem nici confirma, nici infirma că cei doi bărbaţi sunt victimele braconierilor. S-a tras de foarte aproape cu alice. Sunt plăgi împuşcate în abdomen şi cap. Se fac cercetări în continuare, nu aş putea să vă spun care este primul dintre cei doi care a căzut împuşcat. A existat o conversaţie telefonică a uneia dintre victime, în care a vorbit despre cineva la braconaj. Există un cerc foarte mare de bănuiţi, pentru că este vorba de o armă, este vorba despre cei care deţin legal arme, apoi sunt luaţi în calcul şi cei care sunt deţinători nelegali de arme şi e un cerc foarte mare de bănuiţi, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, Camelia Matei. 

La faţa locului nu a fost găsită nicio armă. 

Anchetatorii continuă cercetările şi se fac audieri. Conform reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pe lista de audieri este şi persoana cu care una dintre victime a vorbit la telefon. 

În primele declaraţii publice, anchetatorii au susţinut că este mai probabilă varianta omorului, dar nu sunt excluse şi alte piste. 

[citeste si]

Echipe de poliţişti sunt mobilizate în tot judeţul şi fac cercetări ample, în special la persoane care deţin arme. Concluziile medicilor legişti arată că moartea celor doi bărbaţi a fost violentă, s-au tras focuri de armă cu alice, iar pe corpurile victimelor au fost constatate multiple leziuni. Asupra fiecăruia dintre cei doi bărbaţi s-au tras câte două focuri de armă. 

Una dintre victime este Gheorghe Ifrim, consilier local în Răzvad, iar celălalt, Ion Neagu. 

Cei doi erau pe câmp, anchetatorii nu au stabilit încă exact dacă erau sau nu la cules de varză. Joi seara, un trecător a văzut pe câmp trupurile celor doi şi a anunţat Poliţia. Cercetările sunt în desfăşurare pentru a se stabili ce s-a întâmplat, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel