Politician de la noi, distrus de o jurnalistă. Acuzațiile care i se aduc

Vasile Șalaru a precizat că se retrage din funcția de secretar de stat în Ministerul Educației pentru a nu prejudicia sistemul de învățământ.

După ce îndemnul său către fete: "pieptul în față, dosul în spate și să leșine băieții!" a fost preluat de toată presa, Vasile Șalaru a spus că prezentarea corectă a afirmației sale este: "Mai în glumă, mai în serios eu cred că spatele drept, pieptul bombat și privirea înainte contează mult".

O jurnalistă ar fi de vină

O ziaristă de la un cotidian hunedorean a ales tendențios, din toată prezentarea mea pe teme de educație și pe teme politice, doar părerea mea că educația nonformală ar trebui să aibă o pondere mai importantă în cadrul orelor de consiliere școlară și de Educație fizică și sport, părere pe care a denaturat-o total, scoțând-o din context. Mai mult, ceea ce a publicat acest cotidian nu sunt cuvintele mele, iar dreptul la replică nu mi s-a publicat. Ziarista a folosit expresii care nu mi-au aparținut niciodată, dar care mi-au adus grave prejudicii, afirmă fostul secretar de stat.

[citeste si]

Asigur pe această cale întreaga opinie publică de faptul că nu folosesc niciodată exprimări triviale, cu atât mai mult în legătură cu elevii. (...) Sunt uimit că unele posturi de televiziune naționale au ales să prezinte doar acest articol defăimător și nu pe celelalte", adaugă Șalaru.

Fostul secretar de stat arată că înregistrarea conferinței de presă poate fi vizionată pe TV Hunedoara.ro.

Cu toate că a sprijini educația nonformală este un lucru meritoriu, nu o vină, că mă consider un dascăl devotat școlii românești, ca om de bună credință înțeleg să mă retrag din funcția de secretar de stat la Ministerul Educației și Cercetării Științifice tocmai pentru a nu aduce un prejudiciu nici sistemului de învățământ și nici ALDE, partidul din care fac parte. Mă retrag cu convingerea că 'orice faptă bună nu rămâne nepedepsită', conchide Vasile Șalaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel