Poliţia Română, precizări importante. Situaţia traficului la ora 16.00

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite că în judeţul Prahova, traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe DN1.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române transmite că în judeţul Prahova, traficul rutier a mai scăzut în intensitate pe DN1.

Între Nistoreşti şi Comarnic nu mai există coloane de autovehicule. La fel şi la intrarea în Buşteni dinspre Azuga. În schimb, încă se circulă în coloană între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către Braşov, precizează Infotrafic.

În judeţul Braşov, autovehiculele rulează cu viteză ceva mai redusă pe DN73, în zona Bran. Mici probleme de trafic sunt şi pe DN1E, la intrarea în Râşnov dinspre Poiana Braşov, din cauza maşinilor parcate pe marginea drumului.

Totodată, astăzi, cu ocazia manifestărilor de amploare prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor Romano-Catolice, în judeţul Harghita, în municipiul Miercurea-Ciuc, este restricţionat accesul autovehiculelor pe câteva străzi. Din cauza numărului mare de mijloace de transport, se circulă îngreunat pe DN12A, la ieşirea din Miercurea-Ciuc către localitatea Frumoasa, mai ales pe sensul de mers către Ghimeș-Făget.

De asemenea, mâine, , în intervalul orar 6:00-22:00, pe DN12A, pe tronsonul Miercurea-Ciuc (judeţul Harghita) – Comăneşti (judeţul Bacău), va fi restricţionată circulaţia autovehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Îi sfătuim pe conducătorii celorlalte categorii de autovehicule să aleagă alte rute, deoarece în zona Ghimeş-Făget se va circula cu mare dificultate, conform Infotrafic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel