Poliția Română, postare neobișnuită pe Facebook: "Off, iubire! Imagini din ce în ce mai intime"

politist
politist

Poliţia Romană a reuşit să le atragă atenţia internauţilor cu o poză mai puţin obişnuită pentru pagina oficială a instituţiei, însoţită şi de un mesaj.

"Off iubire! Dar cu grijă, dacă o cauți #online, poate fi zburătoare. Există o mulțime de platforme online pentru socializare, cu zeci de mii de utilizatori. Să fim totuși prudenți; mulți dintre ei nu seamană cu pozele de la profil. Mai întâi vor încerca să-ți câștige încrederea, apoi să-ți ceară să trimiți imagini cu tine, din ce în ce mai intime... Ai grijă! Aceste persoane se pot folosi de fotografiile sau clipurile video pentru a te șantaja. P.S: Cu toții o știm: SEND NUDES???", a scris Poliția Română pe Facebook

Iar reacțiile internauților au fost dintre cele mai diverse: "De educaţie online e nevoie, ca pe străzi e totul minunat", "Dacă le trimit o poză cu mine nud se vor autodistruge!", "Excelentă campanie de informare! Dacă am fi un pic mai atenți, am pune sub semnul întrebării încrederea acordată cuiva despre care în realitate nu știm nimic, atunci am fi un pic mai în siguranță".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel