Poliţia ia măsuri în cazul dulăului care a atacat un câine de companie în Bucureşti. Amenda, infimă!

Florin Răvdan / 10 iun 2019 / 18:05 Salveaza PDF Comentarii
iertare
iertare

Prima măsură în cazul câinelui Amstaff care a sfâşiat pe o stradă din Bucureşti un câine de companie, smulgându-l chiar din braţele femeii, ar fi o amendă de 500 de lei. Dacă este însă achitată în termen de 15 zile, amenda se reduce la 50 de lei, scrie observator.tv. 

Potrivit legii, botniţa şi lesa în cazul câinilor scoşi pe stradă sunt obligatorii, însă nu pentru toată lumea, se pare. Un câine Amstaff aproape a ucis un câine de companie, după ce a atacat furibund. Stăpâna animalului atacat a făcut tot ce a putut să-şi salveze câinele, însă nu a putut să-l scoată repede din colţii Amstaff-ului.

În cele din urmă, mai mulţi muncitori au intervenit şi au potolit cu greu câinele Amstaff. Femeia care avea în grijă dulăul ar fi declarat la Poliţie că animalul a scăpat din curte când ea venea de la serviciu şi a deschis poarta. Ar fi încercat să-l prindă însă nu a reuşit.

Potrivit legii, atât femeia cât şi proprietarul câinelui for plăti câte 50 de lei. Măsura exactă constă într-o amendă de 500 de lei, care dacă este plătită în termen de 15 zile devine 50 de lei.

Este prima măsură concretă luată în acest caz, până la ora publicării acestui articol. Totuşi, este posibil şi ca alte sancţiuni să urmeze, ancheta aflându-se într-un stadiu incipient.

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23