Poliția germană este în alertă după un atac islamist

Sursă:www.romaniatv.ro
Sursă:www.romaniatv.ro

Poliţia germană a început duminică o operaţiune de căutare la nivel naţional după ce un bărbat a fost atacat şi înjunghiat în timp ce se afla în maşina sa în oraşul Stolberg din landul Renania de Nord-Westfalia, relatează agenţia DPA.

Victima, în vârstă de 23 de ani, conducea cu viteză redusă după miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, atunci când un individ a deschis portiera maşinii sale şi l-a înjunghiat în braţ. Rănile sale sunt serioase, dar viaţa nu îi este în pericol. Potrivit relatărilor din două ziare germane, atacatorul ar fi strigat Allahu akbar. Poliţia din oraşele Koln şi Aachen nu a confirmat, dar nici nu a negat aceste relatări ale publicaţiilor Bild şi Aachener Zeitung, transmite Agerpres.

Atacatorul a reuşit să fugă de la locul faptei, iar în prezent el este căutat şi se desfăşoară o investigaţie cu privire la motivaţia atacului, afirmă un purtător de cuvânt al poliţiei din Aachen.

În acest moment nu putem exclude extremismul islamist ca motiv al atacului, a declarat la rândul său un purtător de cuvânt al Ministerului de Interne din landul Renania de Nord-Westfalia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel