Poliţia din Madrid, aplaudată după ce a arestat un român care a vrut să omoare patru poliţişti

Sursa: Captură El Pais
Sursa: Captură El Pais

Un român de 18 ani a fost arestat cu aplauze la scenă deschisă, după ce a vrut să omoare patru agenţi de poliţie cu maşina în Madrid. 

Urmărire ca în filme pe străzile Madridului, finalizată cu o arestare aplaudată la scenă deschisă. Totul a început în cartierul Vicalvaro din Madrid, după ce o maşină de poliţie cu patru agenţi în ea a fost lovită de maşina condusă de un român de 18 ani, fără permis de conducere. 

Din fericire, nimeni nu a păţit nimic, deşi, conform El Pais, urmărirea s-a desfăşurat la viteze de peste 100 km/h prin oraş. 

În maşina românului se aflau, spune Poliţia, şi alţi trei minori, de origine spaniolă. Aceştia au lovit agenţii în momentul în care au fost reţinuţi şi le-au spus că sperau "să fi murit" în accident. Agenţii care i-au reţinut pe tineri au fost aplaudaţi de martorii la eveniment, scrie sursa citată. 

Tinerii au fost acuzaţi de furtul unui vehicul, dar şi de atac asupra autorităţilor. 

Patru ofițeri au fost răniți ușor cu entorse cervicale și contuzii și doi dintre aceștia au trebuit transferați la spitale din Madrid. Trei dintre polițiști au fost deja externați și doar unul rămâne în spital pentru observare. Între timp, deținuții au fost aduși în fața justiției.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel