Poliţia din Dubai a recuperat ceasul de 180.000 de euro care îi fusese furat lui Cosmin Olăroiu

Poliţia din Dubai a recuperat ceasul de 180.000 de euro care îi fusese furat lui Cosmin Olăroiu
Poliţia din Dubai a recuperat ceasul de 180.000 de euro care îi fusese furat lui Cosmin Olăroiu

Poliţia din Dubai a recuperat ceasul de lux care îi fusese furat antrenorului român Cosmin Olăroiu, în august, la Milano, scrie Gulf News.

Trei suspecţi au fost arestaţi la Dubai, după ce ceasul a fost vândut ilegal de mai multe ori în Europa până a ajunge în Emiratele Arabe Unite, notează sursa amintită.

"Ceasul a fost recuperat de Departamentul Investigaţii Criminale al Poliţiei din Dubai. Trei suspecţi au fost arestaţi, a anunţat Poliţia din emirat pe contul său de Twitter.

Reacția lui Cosmin Olăroiu


"Poliţia din Dubai are un profesionalism de nivel internaţional şi continuă să împartă fericire printre oameni, a declarat Olăroiu (52 ani).

Cosmin Olăroiu, fost campion al României cu Steaua (actuala FCSB, n. red.), în 2006, a ajuns cu echipa roş-albastră până în semifinalele Cupei UEFA în acel an. El este considerat unul dintre cei mai mari antrenori din zona Golfului, unde a pregătit echipe de top precum Al Hilal (Arabia Saudită), Al Sadd (Qatar), Al Ain sau Al Ahli (ambele EAU), cu care a cucerit numeroase trofee.

De asemenea, a fost, pentru scurt timp, selecţioner al naţionalei Arabiei Saudite. În 2020 a câştigat titlul de campion al Chinei cu Jiangsu Suning, echipă desfiinţată ulterior şi cu care a rămas în litigiu pentru restanţe salariale.

Olăroiu, jefuit pe străzile din Milano

Olăroiu a fost deposedat de ceasul evaluat la circa 180.000 de euro la finalul lunii august, într-un moment în care se plimba cu soţia sa pe străzile din Milano.

Antrenorul Cosmin Olaroiu, în vârstă de 52 de ani, a fost jefuit de un ceas de lux Richard Mille, luni, 30 august 2021, pe via della Spiga, în Milano. Olaroiu nu a observat inițial ce se întâmplă. Ulterior, când l-a văzut pe atacator că se îndepărta într-un ritm alert pentru a urca pe un scuter și a scăpa, și-a dat seama că a fost jefuit.

Rădoi îl vrea pe Olăroiu la echipa națională în locul său

Întrebat la începutul acestei săptămâni dacă va face o recomandare pentru viitorul selecționer al României, Rădoi a replicat zâmbind.

”N-aș putea să fac lucrul acesta, dar cred că în afară de Olăroiu singurul antrenor nu poate fi altcineva!”, a spus Rădoi. Antrenorul a evitat să spună și care este reacția FRF legată de acest posibil candidat. ”Nu știu, întrebați-i pe ei!”.

Amintim faptul că Mirel Rădoi, selecționerul echipei naționale, a declarat că după cele două partide rămase de disputat, cu Islanda și Liechtenstein, va pleca de pe banca echipei naționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel