Poliţia de Frontieră: INFO, circulaţia prin Punctul de Frontieră Giurgiu-Ruse

Poliţia de Frontieră informeză participanții la trafic că începând de miercuri, 28 februarie, după amiază, au fost ridicate restricţiile de circulaţie prin P.T.F. Giurgiu - Ruse pentru autovehiculele de mare tonaj.

Măsuri au fost instituite ca urmare a condiţiile meteo nefavorabile de pe teritoriul României şi R. Bulgaria.

Poliţia de Frontieră precizează faptul că prin punctul de frontieră se circulă în condiții de iarnă și că polițiștii de frontieră români colaborează în permanență cu omologii lor bulgari în vederea fluidizării traficului și micşorării timpilor de aşteptare.

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Giurgiu a dispus măsuri de suplimentare a personalului care își desfășoară activitatea la controlul documentelor şi mărirea numărului arterelor de control, până la capacitatea maximă a punctului de frontieră, în vederea micşorării timpilor de aşteptare.

[citeste si]

Recomandăm participanţilor la trafic consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel