Poliţia de Frontieră Galaţi, captură impresionantă - telefoane mobile de 30.000 lei

Poliţia de Frontieră Galaţi a confiscat 26 de telefoane mobile din maşina unui tânăr, telefoane pe care acesta intenţiona să le vândă. 

"În data de 07 ianuarie, în jurul orei 22.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Folteşti, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pe raza localității de frontieră Măstăcani, pentru control, un autoturism marca Opel Astra, înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

La controlul efectuat asupra autoturismului au fost descoperite 26 telefoane mobile şi cinci tablete de diferite mărci, pentru care persoana în cauză nu a putut prezenta documente legale de provenienţă", precizează Poliția de Frontieră Galați.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat faptul că a primit bunurile de la o cunoştinţă şi intenţiona să le vândă unui prieten din municipiul Galaţi.

Conform prevederilor legale, bunurile, în valoare totală de 32.250 de lei, au fost ridicate în vederea continuării și definitivării cercetărilor, iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel