Urmărește emisiunea live


Poliția Capitalei, anchetă în cazul Pintea

Sorina Pintea
Sorina Pintea

Poliția Capitalei a demarat o anchetă cu privire la modul în care Sorina Pintea a fost adusă la Policlinică, potrivit Antena 3.

Poliția Capitalei a declanșat ancheta cu privire la modul în care a fost desfășurată escortarea Sorinei Pintea la Policlinica Ministerului de Interne de marți seară. Direcția de Control din cadrul Poliției Capitalei se va ocupa de acest caz, potrivit unor surse judiciare prezentate de Mihai Gâdea, în direct, la Sinteza Zilei de la Antena 3.

Amintim faptul că Sorina Pintea a fost dusă, marți seara, înapoi în Arestul Capitalei după ce a fost la Policlinica MAI pentru consultații medicale. Fostul ministru a refuzat să vorbească cu presa și s-a îndreptat direct spre mașina de poliție care a transportat-o înapoi în arest.

Sorina Pintea a fost consultată și luni de un medic la Spitalul „Sfânta Maria”, din Capitală, însă nu a rămas internată. Fostul ministru al Sănătății a cerut încă de duminică seara, prin intermediul avocaţilor, să fie dusă la spital, deoarece starea ei se înrăutăţeşte în arestul preventiv. Recent, Sorina Pintea a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel