Poliţia Animalelor. Vela a anunţat ce se întâmplă cu proiectul

Marcel Vela a făcut precizări, joi seara, despre proiectul privind înfiinţarea Poliţiei Animalelor. 

"Se vorbește mult în ultima perioadă despre Poliția Animalelor. Astăzi aleg să nu vă povestesc despre acest demers, ci să vă spun că se întâmplă. Nu vreau să lansez declarații care să pară ca fiind 'populare' pentru dumneavoastră, de aceea voi lăsa ca timpul și faptele să vorbească în ceea ce privește o problemă extrem de importantă... poate pentru prima dată în 30 de ani. Astăzi a fost făcut un pas mic, dar important, pentru că îmi doresc din tot sufletul să construim un viitor bun, corect și pentru necuvântătoare.

Fără deschidere, fără dialog, fără implicare sau sacrificii nu poți construi lucruri, de aceea am încredere că împreună vom reuși să ducem la capăt proiectul de reorganizare și eficientizare a Ministerului Afacerilor Interne, demarat încă din luna ianuarie, dar suspendat din cauza pandemiei cu noul coronavirus, care cuprinde și înființarea Departamentului 'Poliția Animalelor'.

Mulțumesc tuturor organizațiilor și activiștilor pentru protecția animalelor prezenți astăzi la dezbaterea de la minister!", transmite Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel