Poliția, ancheta după agresarea minorei din Tulcea

Colaj bataie Babadag
Colaj bataie Babadag

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea s-a sesizat din oficiu şi a început cercetările după ce pe o reţea de socializare a apărut un videoclip în care o minoră din oraşul Babadag este agresată în faţa unui magazin.

Imaginile de pe reţeaua de socializare prezintă o minoră care iese dintr-un magazin şi apoi este lovită cu pumnii şi picioarele de patru tinere, trei minore şi cealaltă majoră.. "Filmul de pe reţeaua de socializare prezintă o agresiune petrecută pe data de 27 mai, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", a declarat, pentru AGERPRES, Florin Țuguri, reprezentant al IPJ.

Ţugui a mai spus că trei din cele patru agresoare au fost identificate şi audiate marţi. "Aşteptăm ca victima să-şi prezinte punctul de vedere printr-un certificat medico-legal, dar lipsa unui asemenea document nu va împiedica mersul juridic al anchetei", a mai spus reprezentantul IPJ. Ancheta este coordonată, potrivit sursei, de un procuror al Judecătoriei Babadag, iar cercetările continuă pentru a se stabili cauza evenimentului.

Vezi aici filmul agresiunii:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel