Polițistul ucis de șoferul turc, condus pe ultimul drum - Video

Polițistul Gheorghe Ionescu, subinspectorul de la Brigada Rutieră care a murit la datorie, accidentat de un şofer beat, este condus duminică pe ultumul drum. Ceremonia funerară are loc la Cimitirul Ghencea Militar. Azi-noapte, sute de persoane au venit la capelă pentru a aprinde o lumânare în memoria poliţistului erou.

Vezi și: Polițistul accidentat de șoferul turc a murit

Sicriul cu trupul neînsufleţit al poliţistului Gheorghe Ionescu a fost depus la capela Cimitirului Ghencea Militar. Eroul căzut la datorie, după ce a fost accidentat intenţionat de un om de afaceri turc, a fost decorat post mortem de preşedintele României. Klaus Iohannis i-a acordat titlul Serviciul Credincios în grad de Cavaler. La priveghi au venit colegii săi, poliţişti, dar şi şeful Poliţiei Române, Petre Tobă.

”O MISIUNE DIFICILĂ…

Să ne conducem colegul la „bază”, la ultima, dar nu înainte de a face o promisiune: că cei certaţi cu legea, că cei ce greşesc, că cei ce nu pun preţ pe viaţa altora, ne vor găsi în teren.

Nu te vom uita, „DULĂULE”!”, este mesajul postat în urmă cu scurt timp pe pagina de Facebook a Poliției Române, alături de următoarele imagini: 

 

O MISIUNE DIFICILĂ…Să ne conducem colegul la „bază”, la ultima, dar nu înainte de a face o promisiune: că cei certaţi cu legea, că cei ce greşesc, că cei ce nu pun preţ pe viaţa altora, ne vor găsi în teren.Nu te vom uita, „DULĂULE”!

Posted by Politia Romana - www.politiaromana.ro on 23 August 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel