Polițistul "pedofil", dat în judecată de fostul șef

Eugen Stan
Eugen Stan

Polițistul arestat pentru pedofilie, Eugen Stan, a fost dat ăn judecată și de fostul lui șef. Motivul este distrugerea carierei.

Eugen Stan, polițistul acuzat de 18 fapte de agresiune sexuală, mai primește o lovitură chiar de la fostul lui șef, comisarul Rene Emanuel Vornicu. Acesta l-a dat în judecată pe fostul lui subaltern, care i-a fost șofer ani la rând, după ce a fost suspendat din funcție odată cu izbucnirea scandalului. Aceștia vor sta față în față pe data de 3 iulie, conform B1.ro.

Măsurile luate în urma scandalului centrat pe Eugen Stan

Comisarul Vornicu și-a pierdut postul din cauza fostului coleg de muncă.

"Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de şeful Poliţiei Române la Brigada Rutieră Bucureşti s-au dispus următoarele: 1.Eliberarea din funcţie a comisarului şef de poliţie Vornicu Emanuel Rene, şef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situaţiei de fapt; 2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea iniţierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcţie de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale; 3.Cercetarea disciplinară a şefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată. Precizăm că, verificările sunt in desfăşurare, pentru a se clarifica întreaga situaţie de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice", a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române, la momentul respectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel