Polițistă, trimisă în judecată

O fostă poliţistă din Ploieşti a fost trimisă în judecată pentru trafic de influenţă în formă continuată, după ce a primit bani de la o denunţătoare pentru a interveni pe lângă funcţionari din cadrul ANAF şi pe lângă procurori. 

"În fapt, la data de 19.07.2017, inculpata a pretins şi primit de la o denunţătoare suma de 5.000 lei, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unor funcţionari din cadrul ANAF Ploieşti pentru ca societatea administrată de martora denunţătoare să nu fie controlată şi sancţionată de această instituţie. A doua zi, (...) A.M.A. a pretins şi primit de la aceeaşi persoană suma de 1.500 euro, lăsând să se creadă că are influenţă asupra unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti pentru a obţine o soluţie favorabilă într-un dosar penal în care fiul denunţătoarei a fost reclamat pentru o faptă de lovire sau alte violenţe", se precizează într-un comunicat al DGA. 

Inculpata a fost trimisă în judecată sub control judiciar de procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cercetările fiind efectuate de ofiţerii Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Prahova. 

Surse apropiate anchetei au declarat că aceasta este o fostă poliţistă din Ploieşti, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel