EXCLUSIV  Polițist, revoltat pe Facebook. Ce ni s-a promis? Stadionul din Drobeta, islaz comunal

Stadion Drobeta Turnu Severin
Stadion Drobeta Turnu Severin

Un polițist de frontieră din Drobeta Turnu Severin a publicat revoltat pe pagina sa de Facebook un mesaj cutremuror despre situația stadionului Constantin Angelescu care a ajuns un izlaz comunal din vina autorităților.

"Promisiune, neputință și nepăsare. Asta o să vedeți dacă mergeți pe stadionul „Constantin Angelescu”(fost „1 Mai”). Un stadion abandonat și lăsat în voia sorții. Ce ni s-a promis? Un stadion modern. Și ce ce avem în acest moment? Un islaz comunal", își începe expunerea polițistul Valeriu Pera. Acesta face o istorie a acestui stadion și amintește că în anii '70 fusese dotat cu tribune de ceramică și iluminat pe bază de vapori de mercur, o noutate pentru acea vreme. 

"Frumosul gazon de altădată este denivelat și acoperit de ciulini și buruieni de peste o jumătate de metru. Tribunele de ceramică sunt invadate de lăstari salbatici și acoperite de vegetație abundentă în care sunt aruncate de-a valma peturi, gunoaie și cadavre de animale. Pista de atletism este acoperită în proporție de 20 la suta de iarbă. Instalația nocturnă este bună doar pentru fier vechi, fiind un real pericol public pentru că în cazul unei furtunii mai puternice se poate prăbuși peste severinenii, care încă se mai încăpățânează să folosească pista de atletism," a mai scris polițistul.  

Mehedinți, singurul județ fără echipe de seniori

Polițistul remarcă și faptul că județul în care locuiește este singurul din România care nu are o echipe de seniori la niciun sport important. "Sunt convins că toți severinenii cunosc faptul că Mehedinți este singurul județ din România fără niciun sport de echipă la seniori în primele trei eșaloane la disciplinele sportive de fotbal, handbal, rugby, futsal, baschet, volei sau polo. Care este motivul pentru care nu avem avem sporturi de echipă? Unul ar fi tocmai lipsa acestor baze sportive," a scris Valeriu Pera.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel