Polițist pedofil lift. Gigi Becali, reacție: Se poate vindeca

Eugen Stan
Eugen Stan

Gigi Becali a avut o primă reacție în cazul polițistului pedofil care a abuzat copiii în lift. 

Gigi Becali spune că pedofilul se poate vindeca. În opinia latifundiarului, doar rugăciunile pot alunga demonii din mintea celui care a comis astfel de acte. 

"Acești oameni au demoni. Altfel nu îmi explic. Demonul îl pune să facă asta. Nu te pune demonul? Cum să ai asemenea pofte dacă nu îți spune demonul. Se poate vindeca. În primul rând, trebuie să vrei, să ai voință, iar harul lui Dumnezeu lucrează în oricine. Hristos a venit pe pământ pentru păcătoși, nu pentru sfinți. Dacă nu ai pocăință și mărturisire, nu ai cum să te vindeci de boala asta. Asta e o boală, e posedat de demon. Acești demoni pot fi anulați și alungați numai cu rugăciuni multe, rugăciunile Sfantului Vasile cel Mare", a spus Gigi Becali la Wowbiz.

Eugen Stan (47 de ani) este agent la Brigada de Poliție Rutieră (BPR) din Capitală, fiind suspecat și pentru alte cazuri de pedofilie. Probele rezultate în urma analizelor arată că este autorul unui viol asupra unei minore, produs în urmă cu șase ani.

El a recunoscut de asemenea, că ar mai fi comis astfel de acte. Plângerile la adresa polițistului continuă, însă nu toate acțiunile au putut fi verificate. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel