POLIȚIST, în SPITAL. A fost lovit de un șofer pe care voia să-l amendeze

Un agent din cadrul Serviciului Circulaţie al Poliţiei Locale Bucureşti a fost accidentat de un șofer pe care voia să-l amendeze. 

Marți seară, la intersecţia străzilor Ion Câmpineanu cu Calea Victoriei, un echipaj al Poliţiei Locale Bucureşti aflat în misiune a sesizat faptul că un conducător auto încerca să îşi parcheze maşina exact sub un indicator rutier care interzicea oprirea în zonă. 

Unul dintre agenții locali ar fi încercat să-l legitimeze pe şofer în vederea sancţionării contravenţionale. Amenda putea ajunge până la 745 lei.

”Şoferul s-a opus legitimării şi a început să-l înjure pe agentul local. Mai mult, după ce a adus cuvinte jignitoare echipajului PLMB, conducătorul auto a demarat în viteză din zona în care fusese reperat de poliţiştii locali. În graba sa, conducătorul auto vinovat nu a apucat să-şi mai închidă portiera şi l-a lovit pe agentul Serviciului Circulaţie - care încercase să aplice sancţiunea contravenţională - provocându-i răni la nivelul membrelor superioare. Poliţistul local a fost preluat de SMURD şi transportat la Spitalul Universitar, unde nu a fost necesară internarea. Având în vedere că acest caz reprezintă unul de ultraj, cercetările au fost preluate de Brigada Poliţiei Rutiere”, se precizează în comunicat.

Poliţia Locală arată că nu ar fi singurul caz de acest fel petrecut în această săptămână, mai mulţi agenţi fiind nevoiţi să folosească spray lacrimogen asupra unui şofer de taxi care ar fi devenit violent.

”Cu o zi înainte, în zona Bulevardului Iuliu Maniu, a fost înregistrat un incident asemănător, un şofer de taxi, care staţiona neregulamentar, a fost blocat de agenţii PLMB pentru că încerca să se sustragă controlului prin fugă de la locul faptei. Pentru că bărbatul refuza să coboare din maşină şi devenise violent, poliţiştii locali au fost nevoiţi să folosească spray-ul iritant lacrimogen din dotare. Conducătorul de taxi a fost sancţionat pentru concurs de contravenţii cu 4.235 lei”, se menţionează în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel