Poliția, zeci de amenzi pe autostradă. Ce trebuie să eviți

Polițiștii desfășoară o campanie pentru depistarea șoferilor care folosesc nejustificat banda de urgență pe autostrăzi.

La sfârşitul săptămânii trecute, o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea celor care folosesc în mod nejustificat banda de urgenţă a autostrăzii, s-a soldat cu aplicarea a 30 de amenzi în valoare totală de 5.800 de lei şi reţinerea unui permis de conducere.

Potrivit unui comunicat al IGPR remis sâmbătă şi duminică, scrie Agerpres, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au desfăşurat activităţi pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa pentru depistarea şi sancţionarea persoanelor care folosesc în mod nejustificat banda de urgenţă. 

Astfel, poliţiştii au aplicat şase sancţiuni contravenţionale pentru oprirea pe banda de urgenţă, cinci pentru circulaţia pe banda de urgenţă şi 18 sancţiuni pentru alte abateri la normele rutiere. 

De asemenea, un şofer a fost depistat conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind sancţionat cu amendă contravenţională şi reţinerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. 

Poliţiştii au beneficiat de sprijinul colegilor de la Inspectoratul General de Aviaţie al MAI, care au acţionat cu un elicopter.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel