Poliția Română, anunț CONTROVERSAT. Val de reacții negative

Poliția Română
Poliția Română

Poliția România a publicat astăzi, 28 septembrie 2017, apelul public cu privire la identificarea unei persoane. 

Controversa constă în faptul că persoana respectivă a mers în 2 NOIEMBRIE 2016 la o casă de schimb valutar cu o bancnotă de 50 de euro falsă. 

Iată anunțul care este publicat de trei ore de pagina și site-ul Poliției Române cu privire la cei 50 de euro falși pe care un tânăr a încercat să-i schimbe acum 1 an: 

”Poliţiştii din Cluj fac un apel public pentru identificarea unei persoane bănuite de tentativă la înşelăciune şi infracţiuni de fals. Cei care au informaţii cu privire la identitatea persoanei din imagini, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112! Poliţiştii desfăşoară investigaţii în vederea stabilirii identităţii unei persoane necunoscute care este bănuită că. la data de 2 noiembrie 2016, s-ar fi prezentat la o casă de schimb valutar, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, şi ar fi depus o bancnotă falsificată de 50 de euro pentru schimb, plecând de la faţa locului în momentul în care i s-a comunicat că bancnota este falsă. Cetăţenii care deţin informaţii ce pot conduce la stabilirea identităţii celui care apare în imagini, sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Criticile au curs în comentariile de la postare: 

”Vedeti voi care e treaba cu Romanica asta? Ptr 50euro te cauta politia si pe facebook.....daca furi mai mult de 200mii euro nu te cauta nici dracu”

”Incepusem sa apreciez pagina aste de vreo un an si ceva. Insa cu postarea asta iar va faceti de minune. Spuneti drept, a trecut "duamna" Carmen la tastatura si a postat ea?! A gasit vreo hartiuta ratacita de acum aproape un an cu trei poze si cu explicatia in cea mai pura limba de lemn: "s-ar fi prezentat la o casă de schimb valutar". Pai din exprimarea voastra rezulta ca nici nu sunteti siguri daca intr-adevar sa prezentat. Pe langa asta, de ce faceti apel la cetatenii din Cluj? Daca, spre exemplu, cel din imagini care "s-ar fi prezentat", era din Orsova, sau Husi, sau oricare alta localitate din tara?”- n.r. în urma acestei postări, a fost modificat, doar pe Facebook, nu și pe site, și scris ”s-a prezentat” în loc de ”s-ar fi prezentat”. 

”Dovada ca lucrurile la noi in tara se misca extrem de greu. Politia cauta pe unul care a incercat sa faca de o shaorma acum un an...”

”Hai sa fim serioși, dacă el știa ca e fals se mai ducea la o casa se schimb valutar. ..”

”Asta e gluma nu ? :))) din 2016 ? Serios? 
Si uite cum a mai facut Las Fierbinți un episod :))) care NU este inspirat din fapte reale ,repet Nu este inspirat din fapte reale”

Astfel de comentarii au continuat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel