Poliția Prahova, decapitată. Adjunctul IJP, reținut de DNA

Rețineri pe bandă rulantă, luni seara la Prahova. După reținerile șefului Serviciului Județean Anticorupție (SJA) Prahova din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA), Constantin Ispas, și Emanuel Saghel, ofițer al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Ploiești, a venit rândul adjunctului IJP Prahova, Adrian Rădulescu.

Adjunctul șefului Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Prahova, Adrian Rădulescu, a fost reținut, luni seară, de procurorii DNA Ploiești, după mai mult de 12 ore de audieri.

Adrian  Rădulescu este acuzat de cercetare abuzivă după ce el ar fi obținut o serie de denunțuri sub presiunea unor amenințări.

Citește și: DNA, rețineri bombă, luni seară. Acuzațiile procurorilor

Conform unor surse judiciare, Adrian Rădulescu, în calitate de ofițer în cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) Ploiești, în prezent adjunct al IJP Prahova, și Constantin Ispas, ofițer de poliție cu gradul profesional de comisar șef și șef al Serviciului Județean Anticorupție Prahova din cadrul DGA, au folosit amenințări și promisiuni, pentru a determina trei persoane să formuleze denunțuri la adresa unor ofițeri de poliție de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Prahova, care au instrumentat un dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Denunțurile obținute prin amenințările celor doi s-au materializat în constituirea a două dosare penale înregistrate la DNA — Structura Centrală, în cadrul cărora ofițerii DGA Ploiești au fost delegați să efectueze cercetări.

Cele trei persoane reținute au fost  conduse în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, aflat în municipiul Câmpina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel