Poliția a fost chemată la sediul CNA

Gabriel Tufeanu, membru CNA, ar fi chemat poliția după ce pe ușa biroului său a fost lipită o foaie pe care era scrisă o odă Laurei Georgescu.

Războiul dintre membrii CNA s-a transformat într-un circ penibil. După ce au uitat să-și mai facă treaba, fiind ocupați să se războiască între ei, acum se țin de farse.

Narcisa Iorga scrie, pe Facebook, că cineva a lipit pe ușa biroului lui Gabriel Tufeanu o foaie A4 pe care este scrisă o odă dedicată Laurei Georgescu.

"Poliția ia amprente de pe ușile CNA :))))))

Un membru CNA a chemat Poliția în sediu, imediat după ce s-a întors de la audierea ce aavut loc la Comisia de cultură a Camerei Deputaților. Este vorba despre nimeni altul decât Gabriel Tufeanu, numit în CNA la propunerea lui Victor Ponta și care a votat, joi, împotriva retragerii sprijinului Laurei Georgescu din partea membrilor CNA. El este cel mai bogat membru "în numerar" pe care l-a avut vreodată CNA, având trecută în declarația de avere 200.000 de euro, fiind de profesie cameraman.

Tufeanu a chemat Poliția să culeagă amprente de pe ușa lui și să depisteze cine i-a lipit azi-dimineață o pagină format A4, pe care era scrisă o odă dedicată Laurei Georgescu. În imagini, textul lipit pe ușa lui Tufeanu și banda de măsurare a probelor a polițiștilor, care se află acum în sediul CNA. Voi reveni cu amănunte", a scris Narcisa Iorga pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel