Urmărește emisiunea live


Polițiștii cu ”Ieși afară” ies din nou în stradă

Polițiștii ies în stradă. Se întâmplă în perioada 07-11.07.2014, între orele 09.30-12.00, în parcul din fața sediului Ministerului Afacerilor Interne, Piața Revoluției nr. 1A, sector 1.

VEZI ȘI: Dana Grecu, la miting pentru un polițist din Pitești

Scopul adunării publice îl constituie protestul faţă de mai multe probleme printre care: aplicarea deficitară a Ordinului M.A.I. nr. 51/2014 privind decontarea drepturilor de transport la și de la locul de muncă; neacordarea sporului pentru munca de noapte unor categorii de polițiști; tergiversarea elaborării proiectului statutului polițistului; nerespectarea Acordului Colectiv privind Raporturile de Serviciu; dialogul social formal în scop electoral si nu pentru a se realiza pacea socială etc.

Solicitările polițiștilor


Polițiștii solicită o serie de lucruri dintre care amintim: eliminarea discriminărilor salariale din sistemul de ordine publică și siguranță națională, atât în ceea ce privește situația creată de creșterea doar a salariului minim (fără a genera o creștere corelativă a tuturor salariilor), care a determinat o egalizare a salariilor din imediata apropiere a bazei, cât și în privința unei situații mult mai grave, respectiv a discriminării existente în cazul salariaților care desfășoară aceleași activități, dar sunt salarizați diferențiat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel