Polițiștii au rămaș uluiți când au văzut ce ascundea o femeie în portbagajul maşinii

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, Arad, au descoperit, în portbagajul unui autoturism, un băiat de 7 ani, care a fost ascuns sub bagaje de către mama lui, cu intenţia de a-l trece ilegal frontiera româno-maghiară, informează comisar şef Daniel Iancu, purtător de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad.

'În zorii zilei de marţi, 8 martie, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand s-a prezentat, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Cristian H., în vârstă de 25 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care conducea un autoturism înmatriculat în Franţa. În autoturism mai călătoreau ca pasageri alţi trei cetăţeni români, o femeie şi doi bărbaţi', a declarat presei marţi, comisar şef Daniel Iancu.

Potrivit sursei citate, cu ocazia controlului autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit ascuns în portbagaj, acoperit cu haine, printre bagaje, un minor în vârstă de 7 ani.

Poliţiştii au stabilit că mama minorului, pasageră în autoturism, se numeşte Flavia F., în vârstă de 22 ani şi are domiciliul pe raza judeţului Olt. Mama copilului a declarat că a recurs la această metodă deoarece nu deţine documente de călătorie valabile pentru băiat şi dorea să ajungă cu acesta în Franţa. În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit celor patru persoane adulte acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel