Polițiștii au prins 15 vitezomani pe autostrăzi

Astăzi, 4 iunie, 15 vitezomani au fost depistați în trafic de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Aceștia rulau cu viteze excesive, pe autostrăzi.

Cea mai mare viteză a fost de 232km/h, înregistrată pe Autostrada A3, anunţă IGPR.

Pe A1, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române au depistat patru conducători auto care au depășit limita legală de viteză. Astfel, la ora 10:56, un bărbat, de 40 de ani, din județul Sibiu, a fost înregistrat de aparatul radar conducând pe Calea 1 a Autostrăzii A1 Râmnicu Valcea - Deva, la km. 285, cu viteza de 190 km/h. După doar două minute, la km. 327 al Autostrăzii A1 Râmnicu Valcea - Deva, Calea 1, alți doi conducători auto, din județul Timiș și din București, au fost depistați încălcând limita legală de viteză, ambii deplasându-se cu 185 km/h. La ora 13:48, tot pe Autostrada A1 Râmnicu Valcea - Deva, Calea 2, la km. 323, aparatul radar a înregistrat un șofer, de 32 de ani, din județul Sibiu, care se deplasa cu 183 km/h.

Cei patru conducători auto au fost sancționați contravențional cu amenda de 2.900 de lei, fiindu-le reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

IGPR transmite că cei mai mulți vitezomani au fost depistați, astăzi, de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române, pe Autostrada A2. În şapte cazuri, conducătorii auto au fost sancționați cu amendă în valoare de 1.305 lei și le-a fost suspendat dreptul de a conduce, pentru 90 de zile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel