Polițiștii, acțiune în forță împotriva unor scandalagii

Români arestați în Belgia
Români arestați în Belgia

Cinci bărbaţi au fost reţinuţi după ce au participat la un scandal într-un local public, în timpul căruia au folosit şi o sabie şi au fost provocate distrugeri, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Poliţiştii giurgiuveni au manifestat fermitate faţă de cinci persoane, membre a două familii din localităţile Gratia, judeţul Teleorman şi Cartojani, judeţul Giurgiu care au provocat şi au participat la un scandal. În timpul evenimentului produs la miezul nopţii, persoanele implicate s-au lovit reciproc, inclusiv cu o sabie, în incinta unui local public din comuna Cartojani, judeţul Giurgiu, şi au distrus luneta unui autoturism.

"După intervenţia poliţiştilor toate cele cinci persoane au fost reţinute şi introduse în arestul IPJ Giurgiu", a declarat pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu. Aceasta a mai precizat că dintre reţinuţi, trei bărbaţi sunt din localitatea Cartojani, judeţul Giurgiu, şi au vârste de 26, 33, respectiv 59 de ani, iar ceilalţi doi sunt din comuna Gratia, judeţul Teleorman, ambii cu vârsta de 40 de ani. În cauză sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, lovire sau alte violenţe şi distrugere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel