EXCLUSIV  Polițiști, întâmplare REVOLTĂTOARE în trafic. Chirvase: S-au purtat cu mine ca și când aș fi fost un criminal

Marian Chirvase, celebrul cascador, a avut parte de o întâmplare extrem de neplăcută în trafic cu trei polițiști. Este o situație de viață în care orice șofer poate ajunge la un moment dat.

Marian Chirvase pornise la drum, alături de soția sa, sâmbătă dimineață, la ora 07:30, către cimitir pentru a aprinde o lumânare la mormântul părinților săi. Doar că la un moment dat, soției cascadorului i s-a făcut foarte rău, având o hemoragie cumplită. Marian Chirvase a apăsat pedala de accelerație pentru a ajunge de urgență la spital. În acel moment, l-a oprit Poliția. Degeaba le-a explicat oamenilor legii că este o situație limită, nu a putut fi înțeles. Marian Chirvase a povestit pentru DC News ce s-a întâmplat.

"Le-am spus că le las actele, doar să mă lase să ajung la spital. Nu au vrut. Practic i-au pus în pericol viața soției mele. M-au ținut acolo între 30-40 de minute. Nu le-a interesat că soției mele îi era rău. La ora 07:30 nu era nimeni pe stradă. În secunda doi, oricum ei ar fi trebuit să cheme Ambulanța. Mi-au zis să rămân pe loc că dacă sunt urmărit internațional... Nu am întâlnit o mai mare bătaie de joc. Pe la 8:40, am ajuns cu soția la spital, medicii i-au făcut ecografie, i-au găsit o problemă și va fi internată. Am acte doveditoare în acest sens. Plus că pe procesul verbal scrie că a fost vorba despre o urgență medicală", a spus Chirvase pentru DC News.

Cascadorul a rămas fără permis de conducere și a primit o amendă. Marian Chirvase va contesta sancțiunile primite și a spus că speră să fie înțeles pentru că oricine poate ajunge într-o astfel de situație.

[citeste si]

"Ar fi trebuit să cheme Ambulanța. Eu nu m-am mai gândit la acest lucru. Eram într-o situație limită. S-au purtat cu mine ca și când aș fi fost un criminal. Din 1976, eu nu am mai văzut radar la ora 07:30, sâmbăta. I-am întrebat ei de ce pot merge cu viteză într-o situație limită și mi-au răspuns, în bătaie de joc, că pe ei îi protejează legea. Cu ce sunt ei mai buni decât noi? Nu am mai întâlnit așa ceva niciodată. Și ei au soții, mame, fete, bunici. Nu cred că ar fi făcut altfel decât mine. Plus că polițiștii trebuie să fie primii care să dea ajutor. Nu mi-a dat prin cap să sun eu la Salvare. Eram atât de panicat... voiam să ajung la spital încât parcă îmi era mintea blocată. Voiam doar să ajung la spital să-mi ajut soția care avea hemoragie. Repet: polițiștii au fost foarte agresivi. Am fost amenințat că dacă nu stau mă leagă. Au chemat întăriri și a venit un motociclist. A fost îngrozitor. Nu mi-au dat voie nici pe stradă să stau. Îmi tot spuneau să trec în mașină. Nu au dat dovada de omenie și nici de etică profesională... fără pregătire, ei se comportă ca într-o adevărată junglă", a mai zis Marian Chirvase pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel